Αυτά συμφώνησαν οι Ενώσεις για τις εκλογές της ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά συμφώνησαν οι Ενώσεις για τις εκλογές της ΕΠΟ!

bet365

Τριάντα οκτώ Ενώσεις έδωσαν το παρών στην συνάντηση στην Θεσσαλονίκη υπό τον Βαγγέλη Γραμμένο. Σε τι συναίνεσαν για την δρομολόγηση των εκλογών στην ΕΠΟ.
Στις συζητήσεις που υπήρξαν οι Ενώσεις συμφώνησαν να περάσει η τροποποίηση για να ψηφίζει ένας εκπρόσωπος από κάθε Ένωση και όχι τρεις, όπως ήταν πριν. Επίσης επήλθε συμφωνία να είναι 15 μελών το Δ.Σ. της ΕΠΟ (σ.σ. ή ακόμα και 17) και όχι 21. Και ως προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον προτεινόμενο αριθμό υπήρξε συμφωνία. Κυρίως οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ξεκαθάρισαν πως η FIFA θα είναι εκείνη που θα κρίνει το πως θα πρέπει να καταρτιστεί το νέο Δ.Σ. και το όποιο πλαίσιο αλλαγών. Οι Ενώσεις δείχνουν να μην συναινούν για το σκέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αλλά αποδέχονται την Επιτροπή Παρακολούθησης για ΚΕΔ και ΕΠΟ.
Ο Βαγγέλης Γραμμένος που μίλησε στις Ενώσεις, ενημέρωσε για τα πάντα τα σχετικά για τις επαφές με FIFA / UEFA / ΠΔΕ - ΕΠΟ και Πολιτεία και Βασιλειάδη. Οι 38 Ενώσεις που ήταν στην συνάντηση στην Θεσσαλονίκη ανέφεραν πως πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και οι απαιτούμενες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για να γίνουν μέσα στον Ιούλιο οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα