Φλέκκας: «Ντροπιαστικά τα όσα έγιναν ειδικά με τον εθνικό ύμνο»

Δημήτρης Τομαράς
Φλέκκας: «Ντροπιαστικά τα όσα έγιναν ειδικά με τον εθνικό ύμνο»

bet365

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, του Συνδέσμου Φιλάθλων της Εθνικής, Νίκος Φλέκκας, περιγράφει στο Gazzetta.gr τα όσα ντροπιαστικά και απαράδεκτα έγιναν στην Ζένιτσα και μετά τον αγώνα με Βοσνία και Ελλάδα.

Ο κ. Φλέκκας βίωσε από πρώτο χέρι τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Ζένιτσα και ειδικά μετά το τέλος της αναμέτρησης με Βοσνία και Ελλάδα. Μιλώντας στο Gazzetta.gr τονίζει αρχικά πως «είναι ντροπιαστικά τα όσα έγιναν ειδικά με τον εθνικό ύμνο. Για μένα τα έκτροπα ξεκινούν πρώτα από τον εθνικό ύμνο. Είναι η πιο μεγάλη ντροπή. Είναι η 2η φορά που πάμε εκεί και από τις αποδοκιμασίες δεν ακούγεται ο ύμνος μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί για εκείνους δεν είναι το ματς Βοσνία - Ελλάδα, είναι αγώνας μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Περιγράφοντας στην συνέχεια τα επεισόδια στην κερκίδα όπου ήταν 60 Έλληνες μας μετέφερε: «Είναι η στιγμή που έρχονται οι διεθνείς μας στην εξέδρα που είμαστε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και να μας ευχαριστήσουν. Εκείνοι την στιγμή οι security κινούνται προς το μέρος μας και αρχίσουν να μας χτυπάνε επειδή δεν ήθελαν να πανηγυρίσουμε. Δεν τους άρεσε. Χτύπησαν 4 άτομα περισσότερο από άλλα. Ο ένας ήταν περισσότερο τραυματισμένος αλλά ευτυχώς είναι καλά και εκείνος. Μετά ήρθε και η αστυνομία και ενώ οι Έλληνες διεθνείς άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται για όσα συνέβαιναν. Ήρθαν και τα ΜΑΤ που επίσης χτύπησαν κόσμο. Είπα αμέσως στα παιδιά να καθίσουν στις καρέκλες τους και να μην δώσουν έστω το παραμικρό δικαίωμα για να μας χτυπήσουν ξανά και τότε σταμάτησαν όλα. Όσο για τους Βόσνιους οπαδούς εκείνοι μας πετούσαν αντικείμενα».
Για τις επόμενες κινήσεις που μπορεί να υπάρξουν ο Νίκος Φλέκκας υπογράμμισε: «Η Ομοσπονδία ξέρει το πως θα κινηθεί. Το πως θα λειτουργήσει. Για μένα είναι απίστευτη ντροπή το ότι δεν ακούγεται ξανά ο ύμνος. Είναι πιο μεγάλη ντροπή και προσβολή ακόμα και από το να χτυπάνε Έλληνες φιλάθλους και παίκτες». Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους «Έλληνες διεθνείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες διεθνείς που ήταν δίπλα μας και έδειξαν ότι είμαστε μία γροθιά για να πάμε τουλάχιστον στα μπαράζ. Επίσης και τους Βόσνιους αστυνομικούς που μας συνόδευσαν από το Βελιγράδι στην Ζένιτσα και ξανά πίσω».
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα