Τα γενέθλια του Τοροσίδη

Τα γενέθλια του Τοροσίδη

Αντώνης Σαούλης
Τα γενέθλια του Τοροσίδη

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης έκλεισε τα 32 του χρόνια, έσβησε τούρτα στην Βοσνία και... έβγαλε λόγο μετά από απαίτηση των συμπαικτών του.

Από μικρό παιδί στις Εθνικές ομάδες. Από πολύ νωρίς σε αυτή των ανδρών. Το ταλέντο του ήταν τέτοιο που δεν γινόταν να μην κληθεί. Ο Βασίλης Τοροσίδης (περί ου ο λόγος) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική σε ηλικία 22 ετών στο παιχνίδι με την Τουρκία (24 Μαρτίου του 2007).

Από τότε πέρασαν δέκα χρόνια. Ο «Τόρο» έπαιξε σε Euro, αγωνίστηκε σε Μουντιάλ και πλέον είναι ο αρχηγός της «γαλανόλευκης». Δέκα χρόνια μετά ο «Τόρο» γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ζένιτσα της Βοσνίας μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Εθνικής το οποίο την διατήρησε στην δεύτερη θέση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ταυτόχρονα έγραψε ιστορία. Γιατί με αυτήν την εμφάνιση ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε έκτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής! Ο 32χρονος πλέον αμυντικός ξεπέρασε τον Αντώνη Νικοπολίδη μιας και έφτασε τις 91 και πλέον «κυνηγάει» τον Στράτο Αποστολάκη (5ος με 96) και τον Αγγελο Μπασινά (4ος με 100).

Οπως και ο Παπασταθόπουλος (ανήμερα του αγώνα με την Βοσνία είχε γενέθλια) έτσι και ο «Τόρο» έσβησε την τούρτα με την αποστολή της ομάδας και έβγαλε και... λόγο μετά από «απαίτηση» των συμπαικτών του.

«Κάναμε μια πολύ ωραία προσπάθεια, αλλά έχουμε ακόμα τέσσερα ματς. Πρέπει να τα νικήσουμε και τα τέσσερα για να πάμε στο Μουντιάλ. Θα είναι κρίμα να μη πάμε με την προσπάθεια που έχουμε κάνει», αρκέστηκε να πει ο αρχηγός της Εθνικής.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα