«Ανακούφιση στους παίκτες θα φέρει η είσοδος του Μαρινάκη»

«Ανακούφιση στους παίκτες θα φέρει η είσοδος του Μαρινάκη»

Gazzetta team
«Ανακούφιση στους παίκτες θα φέρει η είσοδος του Μαρινάκη»

bet365

Με άρθρο της η «Nottingham Post» αναφέρει πως μετά τα προβλήματα που υπήρχαν με τον Αλ Χασάουι, η αγορά της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει φέρει ανακούφιση στους παίκτες.

Η Νότιγχαμ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, με τον Φαουάζ Αλ Χασάουι να καθυστερεί τις δόσεις προς τους παίκτες. Αυτά όπως αναφέρει η «Nottingham Post» θα σταματήσουν με την αγορά της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει τεράστια ανακούφιση στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ». Στο κείμενο επίσης εκτός από το οικονομικό κομμάτι στέκονται και στην τεχνογνωσία που έχει ο νέος ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα να μην διεκδικήσει απαραίτητα την άνοδο στην Premier, αλλά τουλάχιστον δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό όπως φέτος.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα