Ο Τζανόπουλος κατά ΠΔΕ / ΕΠΟ, Κοντονή και Κουτσοκούμνη!

Gazzetta team
Ο Τζανόπουλος κατά ΠΔΕ / ΕΠΟ, Κοντονή και Κουτσοκούμνη!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και πρώην της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της FIFA, Ινφαντίνο και την Γ.Γ. Σαμούρα, με κοινοποίηση και σε UEFA.
Η επιστολή Τζανόπουλου εστάλη την Τετάρτη σε όλες τις Ενώσεις και σύμφωνα με αυτή καταγγέλλει ότι ο Κουτσοκούμνης δεν έκανε τίποτα από όσα έπρεπε να γίνουν στο ελληνικό ποδόσσφαιρο, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση είναι αυτή που ελέγχει την ΕΠΟ και... δείχνοντας κυρίως τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, για τον οποίο γράφει πως ξεφτίλισε το ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ. Ακόμη περιγράφει τις σχέσεις του κάθε μέλους της ΠΔΕ / ΕΠΟ και ενώ αναφέρεται και σε παρεμβάσεις τρίτων (σ.σ. ΠΑΕ). «Η διορισμένη - δοτή διοίκηση καταστρέφει το ποδόσφαιρο», είναι το... μήνυμά του.
Παράλληλα επικεντρώνεται και στην κατάσταση που υπάρχει στην διαιτησία επί εποχής Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Ο Μιχάλης Τζανόπουλος αναφέρεται και στις υψηλές αμοιβές των στελεχών της ΚΕΔ αλλά και για την ΠΔΕ / ΕΠΟ, καταγγέλλοντας ότι κοστίζουν ετησίως 1,5 εκατ. ευρώ σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ομοσπονδία. Παράλληλα καλεί τη FIFA να παρέμβει για να βγει από το αδιέξοδο και το... σκοτάδι το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Η επιστολή σχεδόν 4 σελίδων έχει και σχετικά δημοσιεύματα μέσα, είναι στα αγγλικά και πήγε σε Ινφαντίνο και Σαμούρα με κοινοποίηση σε Σέφεριν και Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
 

Τελευταία Νέα