Tελικός Champions League στο Φλοίσβο καλύτερα και από το Κάρντιφ! (pics)

Tελικός Champions League στο Φλοίσβο καλύτερα και από το Κάρντιφ! (pics)

bet365

To gazzetta.gr δεν χρειάστηκε να ταξιδέψει ως το Κάρντιφ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, καθώς και στο Cine Φλοίσβος η βραδιά ήταν το ίδιο εξαιρετική.

Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, υποδέχτηκε τους λάτρεις της “στρογγυλής θεάς” σε ένα μοναδικό event για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του UEFA Champions League στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Φλοίσβος στο Φάληρο. Μεγάλος χώρος με πολλούς καναπέδες έτοιμους να υποδεχθούν τους φίλους του ποδοσφαίρου, μπροστά από μία γιγαντοοθόνη αρκετά μεγάλη για νιώσεις μεγαλύτερη απόλαυση για τα μαγικά της Ρεάλ και της Γιουβέντους.

Η πρόσκληση έγραφε 19.00 και όποιος πήγε από τόσο νωρίς, δεν το μετάνιωσε. Με ένα κανονικό τέρμα στημένο μέσα στο χώρο, όλοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους στα σουτ. Επίσης, εκπλήξεις και interactive παιχνίδια, όπως η δημιουργία ποδοσφαιρικού 3D Avatar και μοναδικών slow-motion videos απόκρουσης πέναλτι, έκαναν ακόμα πιο δυνατή την ποδοσφαιρική εμπειρία για τους καλεσμένους.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός άνοιξε ο μπουφές, με εδέσματα όπως χάμπουργκερ, χοτ ντογκ, πίτσα και άλλα, να είναι απολύτως εναρμονισμένα με τη μπάλα στην οθόνη και όσα υπαγορεύει το λεξικό του φιλάθλου. Και φυσικά επειδή αγώνας Champions League δε νοείται χωρίς μπύρα ή mohito, το μπαρ δεν σταμάτησε να σερβίρει παγωμένα ποτά.

Για να μπούμε όμως, ακόμα καλύτερα στο κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, υπήρχε και εκπροσώπηση από το χώρο της στρογγυλής θεάς, με τον γκολκίπερ Στέφανο Καπίνο του Ολυμπιακού, όχι μόνο να δίνει το «παρών» αλλά να υπερασπίζεται την εστία στα σουτ των... τρελαμένων πιτσιρικάδων...

Κάπου εκεί ήρθε και η ώρα του τελικού και όλοι απόλαυσαν το έξοχο θέαμα, από τις δύο ιστορικές ομάδες. Και μπορεί οι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν λιγότεροι σε σχέση με τους φίλους της Γιουβέντους, αλλά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος, για το θριαμβευτικό 4-1 και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μιας και μιλάμε για κούπα, όσοι πήγαν ως τον Φλοίσβο, την... σήκωσαν κιόλας, νιώθωντας έστω και εικονικά, Σέρχιο Ράμος και Ρονάλντο!

Για μία... αστεράτη βραδιά, η Φούλη Αθανασίου, Marketing Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά,
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, για ακόμα μία χρονιά, πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας, δημιουργήσαμε για τους κατόχους καρτών Mastercard και λάτρεις του ποδοσφαίρου, μία μοναδική βραδιά. Στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας της Mastercard στο UEFA Champions League και με επίκεντρο τον μεγάλο τελικό, οι φίλοι της στρογγυλής θεάς έζησαν τον παλμό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής της Ευρώπης, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, πάθος και ένταση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα