Ανακοινώσεις και παρουσίαση για Χάσι

Ανακοινώσεις και παρουσίαση για Χάσι

Ανακοινώσεις και παρουσίαση για Χάσι

bet365

Ο Χάσι ανακοινώνεται την Πέμπτη και θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας. Δίνει το στίγμα του και ο Ουσίγιος.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός είναι ήδη στην Ελλάδα και ξεκίνησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Ζήτησε ήδη συγκεκριμένα πράγματα για την ενίσχυση του συλλόγου για την επόμενη περίοδο.

Θα ανακοινωθεί την Πέμπτη και πρόκειται να παρουσιαστεί στις 3 το μεσημέρι από την πειραϊκή ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου είναι τα γραφεία της. Ο Χάσι ως γνωστόν θα έχει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Στην ίδια παρουσίαση θα δώσει το «στίγμα» του και ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει να ετοιμάσει και το... έδαφος για την προετοιμασία της ομάδας. Το α' στάδιο ως γνωστόν θα είναι 16 Ιουνίου με 27 του ίδιου μήνα στο Ζέεφελντ (σ.σ. η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα είναι δύο με τρεις ημέρες πριν το ταξίδι στην Αυστρία) και το β' στο Γκενκ από 5 Ιουλίου έως και 16. Με τουλάχιστον 2 φιλικά στο πρώτο σκέλος και το λιγότερο 3 στο δεύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα