Για Πέμπτη - Παρασκευή οι επαφές των FIFA / UEFA στην Ελλάδα

Για Πέμπτη - Παρασκευή οι επαφές των FIFA / UEFA στην Ελλάδα

bet365

Η αντιπροσωπεία των FIFA / UEFA θα έχει επαφές δύο ημερών επί ελληνικού εδάφους για την επόμενη μέρα σε ΕΠΟ και γενικά στο ποδόσφαιρό μας.
Οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA θα συναντηθούν πιθανώς το πρωί της Πέμπτης σε χωριστές επαφές με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με εκπροσώπους των Ενώσεων θα γίνουν δύο συναντήσεις στο Caravel, όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει.
Στις επαφές αυτές εκ μέρους των Ενώσεων θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γραμμένος και άλλοι πρόεδροι Ενώσεων όπως οι κ.κ. Τζώρτζογλου και Καρράς. Στόχος η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τις εκλογές στην ΕΠΟ και την επόμενη ημέρα. Για Παρασκευή θα υπάρξουν και επαφές με τις άλλες ομάδες της Λίγκας και ενώ στο διήμερο αυτό στην ατζέντα υπάρχουν και επαφές με την πολιτική ηγεσία και τον κ. Βασιλειάδη αλλά και τους ανθρώπους της ΠΔΕ / ΕΠΟ. Υπάρχει το ενδεχόμενο πάντως η ΕΠΟ να εκπροσωπηθεί σε επαφές με τις Ενώσεις και να μην γίνει χωριστή συνάντηση ενώ από την ΓΓΑ δεν έδιναν με σιγουριά ότι θα γίνει η συζήτηση με Βασιλειάδη. Όσον αφορά στην τοποθέτηση ειδικής επιτροπής παρακολούθησης της διοίκησης της ΕΠΟ και εν γένει εποπτείας είναι κάτι που είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες.
 

Τελευταία Νέα