Οι εξελίξεις που... σπρώχνουν τον Βάις στην Ευρώπη

Οι εξελίξεις που... σπρώχνουν τον Βάις στην Ευρώπη

Gazzetta team
Οι εξελίξεις που... σπρώχνουν τον Βάις στην Ευρώπη

bet365

Ο Βλάντιμιρ Βάις συνεχίζει να είναι ένας βασικός στόχος της ομάδας του Ολυμπιακού με τον Σλοβάκο να έχει και εξωαγωνιστικούς λόγους για να αποχωρήσει από το Κατάρ.
Για τα άκρα της επίθεσης ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί έντονα με την περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις. Του Σλοβάκου εξτρέμ που είχε ένα σύντομο πέρασμα από το Λιμάνι «μετρώντας» 25 συμμετοχές με έξι τέρματα και επτά ασίστ την σεζόν 2013 - 14. Ο Βάις εκτός από τον Ολυμπιακό έχει και το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς και Τραμπζονσπόρ. Με την τελευταία πάντως να φαίνεται πως αποσύρεται από την... μάχη, μιας και τα τελευταία 24ωρα έχει «στρέψει» το ενδιαφέρον της στον πρώην «ερυθρόλευκο» Ματιέ Ντοσεβί της Σταντάρ Λιέγης. Τα δεδομένα βέβαια δεν είναι εύκολα. Ο Βάις δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βγάλει αρκετά λεφτά από το ταμείο της. Η τιμή του Σλοβάκου ακραίου φέρεται να είναι άλλωστε ίσως και παραπάνω από 3.000.000 ευρώ.
Ο Βάις θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Πλέον φέρεται να πιέζει ακόμα περισσότερο για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο Κατάρ. Με τις δραματικές εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο στη Μέση Ανατολή και την «απομόνωση» του Κατάρ για τις «σχέσεις» του με «τρομοκρατικές ομάδες». Ένα συμβάν που σίγουρα επηρεάζει και το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό στη συγκεκριμένη χώρα, όπου έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ή το πρωτάθλημα στίβου το 2019. Τα όσα γίνονται στο Κατάρ είναι φανερό πως τον... διώχνουν ακόμα περισσότερο και τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει «συμπαίκτη» σε αυτήν την προσπάθεια και τον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραιόλα, που έχει πολλές φορές φέρει παίκτες στο Λιμάνι (σ.σ. Κασάμι, Αφελάι και Γκαζαριάν).
 

Τελευταία Νέα