Άμεσα η απόφαση του Διαιτητικού για Ηρακλή

Άμεσα η απόφαση του Διαιτητικού για Ηρακλή

bet365

Ο Ηρακλής παρουσίασε το σκεπτικό του στο Διαιτητικό για την προσφυγή του περί ακύρωσης της απόφασης της Λίγκας για τον υποβιβασμό του. Ένσταση αναρμοδιότητας από Λεβαδειακό.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και του Ηρακλή αλλά και την απόφαση της Λίγκας για τον υποβιβασμό του. Τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος.
Στο σκεπτικό του ανέπτυξε ο Ηρακλής ανέφερε πως δεν υπήρχε νόμιμη βάση για τέτοια απόφαση της Λίγκας. Πως υπήρξε εξόφληση του Πορτουλίδη και ότι η όποια τέτοια απόφαση εσφαλμένη.
Οι Κούγιας και Βαγιάκος είχαν την υπερασπιστική γραμμή του Λεβαδειακού. Έκαναν ένσταση αναρμοδιότητας για το Διαιτητικό για την συγκεκριμένη υπόθεση. Τα αιτήματά τους δεν προέκυψε να έγιναν δεκτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα