Ένας Σουπερλιγκάτος και τρεις από την Football League στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας!

Νίκος Μαρούδας
Ένας Σουπερλιγκάτος και τρεις από την Football League στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας!

bet365

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα την φετινή σεζόν, κλήθηκαν στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας ενόψει της αναμέτρησης με την Σενεγάλη για τα προκριματικά του Copa Africa.

Στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, είναι έντονο το... ελληνικό στοιχείο, μιας και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για το παιχνίδι με την Σενεγάλη όχι έναν ή δύο, αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Σουπερλιγκάτο Ντουαλά της Κέρκυρας, αλλά και για τους Όσα, Τραβιέσο, Κίκε των Τρικάλων, ΟΦΗ και Κισσαμικού αντίστοιχα που αγωνίζονται στη Football League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι της Εθνικής τους με την Σενεγάλη, στο πλαίσιο των προκριματικών του Copa Africa 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα