Ρεχάγκελ: «Με ιδανική φουρνιά, όπως το 2004, ξαναγίνεται»

Gazzetta team
Ρεχάγκελ: «Με ιδανική φουρνιά, όπως το 2004, ξαναγίνεται»

bet365

Σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ, το έπος του 2004, μπορεί να επαναληφθεί αρκεί να υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι στην Κρήτη για το φιλικό της Εθνικής 2004 με τους θρύλους της Ίντερ.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο «ΣΚΑΪ» για τον άθλο της Πορτογαλίας, ενώ είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ξανά αρκεί να υπάρξει ιδανική φουρνιά.

«Χαίρομαι που θα δούμε ξανά τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε. Ελπίζουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ότι κρατώ ξανά στα χέρια μου το Κύπελλο είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Η κατάκτηση του Euro ήταν το αποκορύφωμα της θητείας μου στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία. Για όλους μας ήταν κάτι μοναδικό», ενώ ερωτηθείς αν μπορεί να επαναληφθεί ο άθλος του 2004 απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, αλλά πρέπει να έχεις μια ιδανική φουρνιά, όπως είχαμε εμείς το 2004».

Τέλος, για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του εν όψει του αγώνα της Τετάρτης είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει φιλικό χαρακτήρα, δεν έχει τόση σημασία η νίκη. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2004 που κατακτήσαμε το Euro και σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τότε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα