Τσίμιροτ: «Υπάρχει πρόταση από Γερμανία»!

Τσίμιροτ: «Υπάρχει πρόταση από Γερμανία»!

bet365

Ο Ερζεγοβίνος μέσος του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον ομάδων της Μπουντσεσλίγκα ενώ μίλησε και για τον αγώνα ανάμεσα στη Βοσνία και στην Ελλάδα.

Δανία - Γερμανία με επιστροφή, αν η Γερμανία σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ (21+).

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radiosarajevo.ba» υποστήριξε πως αυτή την στιγμή το μόνο που θέλει είναι να ξεκουραστεί μετά από μια εξαντλητική χρονιά, αλλά δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις.

«Νομίζω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από ότι γράφεται για μένα. Υπάρχει σίγουρα πρόταση, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και τον αθλητικό διευθυντή. Αυτό που τώρα επιθυμώ είναι Θέλω μόνο να ξεκουραστώ από μια κουραστική σεζόν, μ’ ένα μεγάλο αριθμό των αγώνων που παίξαμε. Μετά από αυτό, θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Τσίμιροτ.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ερζεγοβίνος μέσος του «Δικεφάλου» αναφέρεται στις στιγμές που έζησε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, στις προοπτικές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στην προηγούμενη ομάδα του, τη Σαράγεβο, αλλά και στην πόλη του το Τρέμπινιε.

Φυσικά από την κουβέντα δε λείπει η αναφορά στον αγώνα της εθνικής Βοσνίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη ευφορία και αισιοδοξία μετά το καλό αποτέλεσμα εναντίον του του Βελγίου. Έχουν επίγνωση της σημασίας αυτού του παιχνιδιού. Ξέρουν τι τους περιμένει εδώ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα