Η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπάει στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπάει στο Ηράκλειο

bet365

Γεμάτο εκδηλώσεις θα είναι το προσεχές διήμερο στο Ηράκλειο με αποκορύφωμα το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ την Τετάρτη στις 20:30 στο Παγκρήτιο.

Η Εθνική ομάδα που το 2004 έβγαλε τους πάντες στον δρόμο για να πανηγυρίσει τον θρίαμβο της κατάκτησης του Euro θα δώσει την Τετάρτη φιλικό με την Ίντερ και αυτό το διήμερο στο Ηράκλειο θα έχει πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ποδοσφαιρικοί μύθοι έρχονται αντιμέτωποι για καλό σκοπό! Οι ήρωες της Ελλάδας του 2004 και αστέρια που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ αναμετρώνται σε ένα μοναδικό φιλικό αγώνα, σε ένα παραμύθι που ζωντανεύει στο Ηράκλειο!

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο η «2004 Legends Team» και η «Inter For Ever» θα δώσουν μια ιστορική ποδοσφαιρική παράσταση, μια παράσταση βγαλμένη από πρωταθλητές!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προγραμματίζει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, επίσκεψη στο 6ο και 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ.Τίτος) με την παρουσία των Γιώργου Καραγκούνη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Ότο Ρεχάγκελ. Οι μαθητές-τριες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους ήρωες της Πορτογαλίας, να φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ θα λάβουν και αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης και θα περάσει από την πλατεία των Λιονταριών και την οδό Δαιδάλου, με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Εκεί διοργανώνεται εκδήλωση με άρωμα… EURO 2004 με τη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκος Φάρος». Στην πλατεία Ελευθερίας θα υπάρχει το τρόπαιο του EURO 2004, η μπάλα του τελικού και διάφορα άλλα αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα από την Πορτογαλία, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από τα μέλη της Εθνικής Ελλάδας.

Ανάλογη εκδήλωση με διεθνείς ποδοσφαιριστές θα γίνει και το απόγευμα της Τρίτης στις 19:30 στην πλατεία των Λιονταριών.

Επίσης το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου, αντιπροσωπείες διεθνών ποδοσφαιριστών θα επισκεφθούν σχολεία της πόλης του Ηρακλείου!

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, 1 ευρώ για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους ενήλικες. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.

Τον φιλικό αγώνα αστέρων συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Κεντρικοί Χορηγοί του μεγάλου αγώνα είναι η ΕΚΟ, η Folli Follie Group και η Aegean και σημαντική χορηγική παρουσία έχουν ακόμα η Cosmote TV και τα αναψυκτικά Λούξ».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα