Καταγγελία κατά ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο για σεξουαλική επίθεση

Θοδωρής Βασίλης
Καταγγελία κατά ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο για σεξουαλική επίθεση

bet365

Ο Τεό Ερνάντεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπλεξίματα με το Νόμο αφού κοπέλα τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Προβλήματα με την Δικαιοσύνη αναμένεται να έχει ο Τέο Ερνάντεθ. Ο 19χρονος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την μορφή δανεισμού στην Αλαβές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Espanol» θα εξετασθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μια 20χρονη κοπέλα έχει υποβάλει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον 19χρονο Γάλλο αμυντικό. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Μαρμπέγια, δέχτηκε σεξουαλική από τον επίθεση από τον ποδοσφαιριστή κι ενώ διασκέδαζαν σε κλαμπ της πόλης. Συγκεκριμένα κι ενώ έπιναν το ποτό τους ο Ερνάντεθ ζήτησε από την κοπέλα να βγουν λίγο έξω από το μαγαζί που βρίσκονταν και βρέθηκαν στην Πόρσε Καγιέν του.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Βέλγιο – Τσεχία, αν ο Λουκάκου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Όπως αναφέρει η 20χρονη μπήκαν στα πίσω καθίσματα και ξεκίνησαν να φιλιούνται και να κάνουν σεξ. Ωστόσο, η κοπέλα στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει και εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη διαμάχη μεταξύ τους πριν την πετάξει έξω από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία της κοπέλας, η ίδια επέστρεψε στο μαγαζί όπου παρενοχλήθηκε και από άλλον έναν ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Ερνάντεθ στην Αλαβές τον Αλέξις.

Από την πλευρά της η αστυνομία επιβεβαίωσε την καταγγελία χωρίς πάντως να έχει προβεί σε κάποια σύλληψη, αφού εξετάζεται ακόμα η εκδοχή της κοπέλας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα