Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 3-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 3-0 (vid)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης, επικράτησε 3-0 των Χανίων και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, όπως επίσης και την επίσημη επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Πρωταθλητής Football League αναδείχθηκε μετά και το 3-0 επί των Χανίων ο Απόλλων Σμύρνης! Η ομάδα της Ριζούπολης, πανηγύρισε και τυπικά την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ και το γιόρτασε εντός και εκτός γηπέδου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το πάρτι που χε στηθεί στις εξέδρες, περίμενε για 90 λεπτά, καθώς έπρεπε να έρθει η νίκη επί των Χανίων. Τελικά αυτή ήρθε άνετα, μιας και μόλις στο 9' ο Πετρόπουλος με υπέροχο τέρμα έκανε το 1-0 και έδειξε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Έτσι και ήταν, με τον Κονέ στο 36' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Στην επανάληψη, όλοι πλέον μετρούσαν αντίστροφα για την απονομή. Όμως, ο Απόλλων ήθελε να ευχαριστήσει όσο περισσότερο μπορούσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και έτσι στο 52' ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Απόλλων πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης (49' Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (48' Περογαμβράκης), Πετρόπουλος (70' Καλλέργης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θ. Γκάτζιος): Αθανασίου (70' Λαλί), Μούδιος, Βασιλείου, Αφράτης, Τουγλής (60' Μέρο), Κοζάκης, Λάσκαρης, Ντούμος (46' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Τσουκάνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα