Μπάγεβιτς για Βράνιες, νίκη Βοσνίας και... αποχώρηση!

Μπάγεβιτς για Βράνιες, νίκη Βοσνίας και... αποχώρηση!

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποθέωσε τον Βράνιες, την Εθνική του Σκίμπε, αλλά στο ματς της 9ης Μαΐου ελπίζει να δει τη Βοσνία να παίρνει το τρίποντο! «Ετοιμάζομαι για την επιστροφή μου στο Μόσταρ» λέει ο Ντούσκο.

Για τον τελικό της Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, τον Βράνιες και το ραντεβού στο Κάρντιφ μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Η χρονιά για τις ομάδες στην Ελλάδα τελείωσε. Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο ματς των Εθνικών. Υπάρχει μία ευφορία και μία ελπίδα στους Έλληνες ότι θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ζένιτσα» ήταν το αρχικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή της Ενωσης και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι που χαλαρώνουν. Πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά αν θέλουμε να κερδίσουμε. Για τη Βοσνία είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσει.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ξέρω την ψυχή των Ελλήνων. Για 30 χρόνια ζω και δουλεύω εδώ. Ξέρω πόσο επικίνδυνη ομάδα μπορεί να γίνει αν έχει την ευκαιρία να σου κάνει την ζημιά. Είναι καλά οργανωμένο σύνολο, έχει πολύ καλό τεχνικό και δεν θα έχει εύκολο έργο η Βοσνία. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουν σκληρά και για το αποτέλεσμα. Θα έρθουν για το 0-0, αλλά ο Σκίμπε θα κοιτάξει να κερδίσει και τακτικά τον Μπαζντάρεβιτς. Είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες αλλά τους αξίζει προσοχή και μεγάλος σεβασμός. Να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στην Εθνική της χώρας του προσθέτοντας: « Έχουμε ανάγκη να το πάρουμε αυτό το ματς. Δεν έχει σημασία ποιόν ξέρουμε και ποιος θα παίζει ή όχι. Πιστεύουμε όλοι στους παίκτες μας και όσους παίξουν για να καλύψουν τα κενά όσων είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι. Μην ανησυχείτε ο κόουτς θα βρει τις πιο καλές λύσεις. Για κάθε θέση έχουμε έναν ποιοτικό αντικαταστάτη για τον βασικό. Όλοι θα δώσουν την καρδιά τους και την ψυχή τους στο γήπεδο».

Οσο για το ποια ομάδα θα στηρίξει το βράδυ της 9ης Ιουνίου, ο Ντούσκο ήταν ξεκάθαρος: «Έχω κάποιες υποχρεώσεις στην ΑΕΚ. Στις 6 Ιουνίου έρχομαι στο Μόσταρ όπου σχεδιάζω να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού τελειώσω τη δουλειά που άρχισα. Θα επισκεφθώ το στάδιο όπου ελπίζω ότι, η Βοσνία θα νικήσει την Ελλάδα»

Με Γιούβε, Πιάνιτς και... Βράνιες!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στηρίζει τη Γιουβέντους, αφού στον αγωνιστικό χώρο του Κάρντιφ υπάρχει και ο Μίραλεμ Πιάνιτς «Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τη Γιουβέντους να κερδίσει το τρόπαιο. Θα δούμε την εξαιρετική Ρεάλ απέναντι στην κορυφαία άμυνα. Ελπίζω πως ο Πιάνιτς θα είναι αυτός που θα χαρεί στο τέλος και η Γιουβέντους θα κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο».

Παράλληλα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στάθηκε και στον συμπατριώτη του, τον Βράνιες, αλλά και στην παρουσία του στην ομάδα «Ο Βράνιες είναι πολύ καλός παίκτης και μια εξαιρετική μονάδα για την ομάδα μας. Από το πρώτο ματς μπήκε στις καρδιές των φιλάθλων και πιστέψτε με είναι το πιο σημαντικό εδώ στην Ελλάδα»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα