Ο Ροναλντίνιο στο καράβι για Μύκονο! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ο Ροναλντίνιο στο καράβι για Μύκονο! (vids)

bet365

Εμεινε για λίγες ώρες στην Αθήνα, διασκέδασε στον «κολλητό» του Αντώνη Ρέμο, μπήκε στο καράβι με προορισμό την Μύκονο! Το Gazzetta.gr... βρήκε τον Ροναλντίνιο και στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο τεράστιος Ρόνι βρέθηκε μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα αλλά πρόλαβε να λάμψει. Παράλληλα πρόλαβε να μιλήσει και στο gazzetta πριν μεταβεί στο κέντρο όπου τραγουδάει ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να μεταβεί στην Μύκονο όπου θα παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η πολυτελής λιμουζίνα... προσέγγισε το κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL NEFELI και ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν βγήκε με ένα σακίδιο στον ώμο του και επιβιβάστηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας... Το Gazzetta.gr όμως τον βρήκε και εκεί!

Ο Ρόνι είναι ο «μεγάλος προσκεκλημένος» της Heineken® και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Heineken Champions Voyage. Ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με αφορμή τον τελικό του UEFA Champions League

Από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια, η Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA, θα προσκαλεί εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό εν πλω, στις ελληνικές θάλασσες, και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές ομορφιές της Μυκόνου.

Η πρωτοβουλία αυτή, που αποτελεί άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης της HEINEKEN στην Ελλάδα, θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας την προβολή της στο εξωτερικό και δημιουργώντας έτσι οφέλη για την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, το Heineken Champions Voyage φιλοξενεί 500 τυχερούς από όλο τον κόσμο, που θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς θα δουν εν πλω τον τελικό Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης και θα περάσουν μαγευτικές στιγμές στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Το Heineken Champions Voyage θα συνοδευτεί και από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες, με πρωταγωνιστές την Ελλάδα και τη Μύκονο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα