Η ομιλία του Ζιντάν πριν τον τελικό

Η ομιλία του Ζιντάν πριν τον τελικό

Κώστας Ζάλιαρης
Η ομιλία του Ζιντάν πριν τον τελικό

bet365

Στην εμπειρία των παικτών του έπειτα από δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια στάθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην ομιλία του προς τους παίκτες, στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αποψινού αγώνα...

Ο κόουτς της «βασίλισσας», τόνισε τη σημασία της παρουσίας της ομάδας στον μεγάλο τελικό ως ένα επίτευγμα από μόνο του, όμως, αυτό που είχε να τους πει για να τους πάρει το άγχος όσο μπορούσε, ήταν πως έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και γνωρίζουν πλέον καλά τι να κάνουν και πως...

«Το πιο σημαντικό είναι που βρισκόμαστε εδώ και το έχετε καταφέρει εσείς. Το κίνητρό μας είναι πανίσχυρο και με αυτό θα αγωνιστούμε. Σκεφτείτε ότι έχετε βρεθεί ξανά εδώ, σε αυτό τον τελικό και ξέρετε πως να το διαχειριστείτε.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Από την εμπειρία σας, γνωρίζετε πως έχουν τα πράγματα. Έχετε πάρει ήδη δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό είναι το κλειδί κατ' εμέ.

Πάνω απ' όλα να σκέφτεστε πόσο σημαντικό είναι που είστε η μια από τις δύο ομάδες που έφτασαν μέχρι το τέλος...» ήταν τα λόγια του «Ζιζού» σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα