Ροναλντίνιο στο gazzetta.gr: «Ολυμπιακός; Πάει καιρός...» (pics)

Ροναλντίνιο στο gazzetta.gr: «Ολυμπιακός; Πάει καιρός...» (pics)

bet365

Ο θρυλικός Ροναλντίνιο κι ο αδερφός του μίλησαν στο gazzetta.gr για την αγάπη τους στην Ελλάδα, ενώ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ!

Ο μεγάλος Ροναλντίνιο είναι στην Ελλάδα! Το gazzetta.gr άδραξε την ευκαιρία και τον συνάντησε... παίρνοντας λίγη από την αστερόσκονή του!

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο το 2005 έκανε μια στάση στην Αθήνα προκειμένου να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της ελληνικής πρωτεύουσας, που έχει δείξει και κατά το παρελθόν ότι αγαπά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Ο «Ρόνι» αυτή την ώρα πετάει με προορισμό τη Μύκονο προκειμένου να δώσει το παρών σε εκδήλωση της Heineken με αφορμή τον τελικό του Champions League.

Λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει συνοδευόμενος από τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του, Ανδρέα Δημητρίου για το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο φίλος του, Αντώνης Ρέμος μίλησε στο gazzetta.gr.

Περασμένα μεσάνυχτα, ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και υπό το άγρυπνο βλέμμα του αδερφού και μάνατζερ του Ρομπέρτο ντε Ασίς αφού υπέγραψε με χαρά τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας (φέρει ήδη την υπογραφή του Πέλε) και μία της Μπάρτσα για λογαριασμό του gazzetta.gr, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, αλλά και τα σενάρια που είχαν εξυφανθεί στον ελληνικό Τύπο.

Ακούγοντας σάμπα από το ηχείο του κινητού του, κατευθυνόμενος προς το πολυτελές βαν που τον περίμενε, δεν δίστασε να απαντήσει στα σενάρια που για αρκετά καλοκαίρια έπαιζαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. «Ολυμπιακός;», διερωτάται ξαφνιασμένος για να εξηγήσει: «Πάει τόσος καιρός... », ενώ αναφέρθηκε στην χώρα μας με το γνωστό χαμόγελό του να φωτίζει το πρόσωπό του:

«Η Ελλάδα πάντα αποτελεί αγαπημένο μου προορισμό και πάντα νιώθω όμορφα όποτε την επισκέπτομαι».

Ο αδερφός του, ο οποίος όντας κουρασμένος, έμεινε στο πολυτελή ξενοδοχείο της αθηναϊκής πρωτεύουσας για να χαλαρώσει είχε περισσότερη ώρα στη διάθεσή του. Φωτίζοντας το θέμα, σχολίασε για τις εν λόγω -εν τέλη - φήμες: «Αυτά που λεγόντουσαν δεν ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα, δεν είχαμε κάτι το σοβαρό επί της ουσίας. Μια φορά μόνο στην Τουρκία είχα συζήτηση με κάποιον από τον Ολυμπιακό αλλά τίποτα το επίσημο».

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης ότι έχει προσεγγίσει τον Ροναλντίνιο το διέψευσε κατηγορηματικά: «Δεν ξέρω τίποτα, ποτέ δεν μίλησα με κάποιον από τον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζουμε τίποτα και δεν ξέρουμε γιατί γράφτηκαν αυτά σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του».

Εμφανώς ευδιάθετος, αναφέρθηκε και σε ακόμη ένα πρόσωπο που τον συνδέει με την Ελλάδα. Δεν ήταν ούτε ο Ριβάλντο, ούτε ο Ζιοβάνι. Ο Αντριόλι, ο γνωστός πρώην άσος του Ιωνικού ήταν συμπαίκτης με τον Ασίς στη Γκρέμιο και στάθηκε στη φιλία που τους συνδέει. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Γκρέμιο τη σεζόν 1988-1989, ενώ στην Ελβετία έπαιξαν ο μεν Αντρίολι σε Λουγκάνο και Σεντ Γκάλεν και ο Μοράις στη Σιόν. Από εκεί προήλθαν και τα σενάρια που ήθελαν τη Σιόν να ενδιαφέρεται για τον εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου, με τον Ασίς ωστόσο να διαψεύδει και αυτά τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Οι άνθρωποι είναι τρελοί. Κατά καιρούς προκύπτουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα που ουσιαστικά δεν έχουν καμία βάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα