Τα τυπικά μένουν για το τέλος του Ίβιτς

Τα τυπικά μένουν για το τέλος του Ίβιτς

Gazzetta team
Τα τυπικά μένουν για το τέλος του Ίβιτς

bet365

Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες και ο Βλάνταν Ίβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Μπορεί έως αυτή την στιγμή να μην υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Βλάνταν Ίβιτς θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ήδη μάλιστα οι στενοί συνεργάτες του νεαρούν προπονητή έχουν ενημερωθεί από τον Σέρβο να μαζέψουν τα πράγματά τους, καθώς το κλίμα δεν φαίνεται να γυρίζει με τίποτα.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του και θέλουν να μπορέσουν να συμφωνήσουν με ένα όνομα που θα κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας, με τον Λούμπος Μίχελ να τρέχει το θέμα. Τα σενάρια είναι ήδη πολλά, η παρέλαση ονομάτων άρχισε και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα