Βασιλειάδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι, θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Βασιλειάδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι, θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από το περιεχόμενο της επιστολής της FIFA εμφανίζεται ο Γιώργος Βασιλειάδης που ξεκαθαρίζει ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Τι τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε.
Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής της FIFA η θέση του κ. Βασιλειάδη όπως εκφράζεται μέσω συνεργατών του στο Gazzetta.gr είχε ως εξής: «Όλα βαίνουν βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει και όπως αναφέρεται ρητά και στην επιστολή της FIFA. Προχωράμε στο υπάρχον χρονοδιάγραμμα. Θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Επικείται να γίνει και εδώ μία συνάντηση. Μία επαφή στην Αθήνα που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν θα γίνει 8 Ιουνίου ή πιο μετά. Ο Υπουργός πάντως είναι απόλυτα ικανοποιημένος και θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα».
Ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε στη NOVA για τα... μηνύματα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία: «Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, θα το δούμε και τις επόμενες μέρες και όσο προχωράμε στην ολοκλήρωση του έργου. Υπάρχει προσπάθεια από κοινού να δουλέψουμε τις λύσεις. Δεν έχει σημασία να μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες, είμαστε αρωγοί και θεματοφύλακες της νομιμότητας».
Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα προσπαθήσω να μην πάρω θέση αυτή τη στιγμή, να τελειώσει το πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και να κάνουμε το σχεδιασμό μας την επόμενη χρονιά. Η κατάσταση ξέφυγε τον τελευταίο μήνα και οι παράγοντες τις περισσότερες φορές λειτούργησαν κατώτερα από τις περιστάσεις. Έχουμε μεταθέσει το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος από τους αγωνιστικούς χώρους στις δικαστικές αίθουσες. Από εκεί και μετά οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης που λειτουργεί σωστά πλέον θα πρέπει να είναι σεβαστές με ένα νομικό πλαίσιο όμως που θα πρέπει να αλλάξει. Να είσαι σαφές, διαυγές και να ισχύει για όλους και έναντι όλων.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Είμαι μια μεταβατική περίοδος με πολλά προβλήματα και πολλές σκιές και πάμε να οργανωθούμε για το πώς θα φύγουν αυτές οι σκιές. Αυτές οι σκιές φεύγουν με καθαρές διαδικασίες και κανόνες και ένα σύστημα που αντιμετωπίζεις τους πάντες με τον ίδιο τρόπο».
 

Τελευταία Νέα