Σαν να του αφαίρεσαν βαθμούς του Ολυμπιακού…

Σαν να του αφαίρεσαν βαθμούς του Ολυμπιακού…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει στο blog του στο Gazzetta μία πρώτη αποτίμηση μετά τις τρεις (!!!) βαριές τιμωρίες του Ολυμπιακού…

Τεράστια μπορεί να αποδειχθεί η ζημιά στον Ολυμπιακό από τις τρεις διαδοχικές πολύ βαριές τιμωρίες του από την αθλητική δικαιοσύνη. Αυτή ακριβώς η λέξη-τεράστια!

Ναι, δεν του αφαιρέθηκαν βαθμοί, όπως ζητούσε ο ΠΑΟΚ κι έτσι τουλάχιστον δεν αλλοιώθηκε το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο και το κατέκτησε, αφού δεν κρίθηκε στα χαρτιά, αλλά στα γήπεδα, όμως για το νέο πρωτάθλημα είναι σαν να του έχουν αφαιρεθεί βαθμοί του Ολυμπιακού!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μιλάμε για πέντε παιχνίδια χωρίς τον κόσμο του στο Καραϊσκάκη! Δηλαδή, θα παίξει με τους φιλάθλους του μέσα στο σπίτι του από το Νοέμβριο!!!

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της ζημιάς του Ολυμπιακού, με τα πέντε πρώτα παιχνίδια του να είναι κεκλεισμένων των θυρών…

Φέτος έπαιξε το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ, το τέταρτο με τον ΠΑΟΚ και το πέμπτο με τον Παναθηναϊκό!!! Και, προσέξτε, υπολογίζω σαν πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του εκείνο με τον Αστέρα, ας το έδωσε τον…Γενάρη, λόγω της μετάθεσης των δύο πρώτων αγωνιστικών. Ειδάλλως, κανονικά έπαιξε το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ, το τρίτο με τον ΠΑΟΚ και το τέταρτο με τον Παναθηναϊκό!...

Πέρσι είχε παίξει το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ.

Πρόπερσι είχε παίξει το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό.

Την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2013 είχε παίξει το πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.

Κοινώς, κατά πάσα πιθανότητα, γιατί με το νόμο των πιθανοτήτων μιλάμε, ο Ολυμπιακός θα δώσει μίνιμουμ το πρώτο του ντέρμπι, πθανόν όμως και το δεύτερο ίσως και το τρίτο, σε κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη!

Ας περιμένουμε και τις τιμωρίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ώστε να έχουμε μία εικόνα και για το πώς θα ξεκινήσουν κι οι ανταγωνιστές του, αλλά για τον Ολυμπιακό η ζημιά δείχνει τεράστια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.