«Ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για το Διαιτητικό

«Ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για το Διαιτητικό

«Ερυθρόλευκη» ικανοποίηση για το Διαιτητικό

bet365

Στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού επικρατεί ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή του ΠΑΟΚ.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ για το μπλοκάρισμα ή ακόμα και την ακύρωση της απόφασης της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας από την Σούπερ Λιγκ.
Όπως ήταν λογικό, φυσικό και επόμενο στο ερυθρόλευκο... στρατόπεδο υπήρξε ικανοποίηση επί της απόφασης. Κατά τα άλλα βέβαια και μέσα από την δικαστική διαδικασία αναδείχθηκαν εκ νέου οι διαφορές με τον ΠΑΟΚ αλλά και η ενόχληση που υπάρχει από μεριάς Ολυμπιακού για τις διαρκείς πρόσθετες παρεμβάσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς και για τις προσφυγές της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα