Αν αποφασίσει εγχείρηση ο Ρόις μένει 8 μήνες εκτός!

Αν αποφασίσει εγχείρηση ο Ρόις μένει 8 μήνες εκτός!

Gazzetta team
Αν αποφασίσει εγχείρηση ο Ρόις μένει 8 μήνες εκτός!

bet365

Ο Μάρκο Ρόις βρίσκεται μπροστά σε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του μετά τον τραυματισμό στον τελικό του Κυπέλλου.

Η διάγνωση για τον Ρόις βγήκε και τα πράγματα δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Όπως αναφέρει το Kicker ο μέσος της Ντόρτμουντ θα πρέπει να πάρει πιθανότατα την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Αφού, λοιπόν, συμβουλεύτηκε αρκετούς ειδικούς για τον τραυματισμό του καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία ή θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Στην πρώτη περίπτωση, το μεγαλύτερο που θα χάσει είναι 4 μήνες, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις έπειτα από 8 εβδομάδες. Στη δεύτερη, όμως, θα πρέπει να απουσιάσει για 8 μήνες από την ενεργό δράση! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις επόμενες μέρες θα ζυγίσει τα συν και τα κατά για τις επιλογές που έχει και θα πάρει την απόφασή του...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα