Σε άλλη χώρα θα είχε επέμβει εισαγγελέας εδώ εξοντώνουμε τον Μπέργκ και η στάση του Μολέδο!

Σε άλλη χώρα θα είχε επέμβει εισαγγελέας εδώ εξοντώνουμε τον Μπέργκ και η στάση του Μολέδο!

Σε άλλη χώρα θα είχε επέμβει εισαγγελέας εδώ εξοντώνουμε τον Μπέργκ και η στάση του Μολέδο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα προκλητικά ποσταρίσματα παραγόντων του ΠΑΟΚ, που σε άλλη χώρα θα είχαν προκαλέσει την επέμβαση εισαγγελέα, για την λύσσα που έχει ο ΠΑΟΚ να εξοντώσει εξωαγωνιστικά τον Παναθηναϊκό και για την περίεργη στάση του Μολέδο που δήλωσε αδυναμία να πάει να παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την απόρριψη της προσφυγής για τον Μπέργκ. Μιλάμε ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα , τον Παναθηναϊκό, όπου τον βρίσκουν τον «σκίζουν». Και ένας βασικός λόγος είναι, διότι βλέπουν, ότι ο Παναθηναϊκός , ούτε «δέρνει», ούτε «λαδώνει», οπότε δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο όποιος βγάλει απόφαση σε βάρος του. Από την άλλη βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να έχει λύσσα κατά του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό. Φυσιολογικό επίσης μου φαίνεται. Με 4-1 έχασε τον τελικό του κυπέλλου πριν λίγα χρόνια, στην Λεωφόρο όποτε έρχεται χάνει με κάτω τα χέρια είτε ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με 11, είτε με 10 παίκτες και στην Τούμπα, για να πάρει πρόσφατα την πρόκριση στο κύπελλο χρειάστηκε ο Κύζας να κάνει το διαιτητικό όργιο της τελευταίας δεκαετίας και να θυμήσει –για τους πιο παλιούς- τον Νίκου στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός. Είναι δεδομένο, ότι τον Παναθηναϊκό με την καλή του ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Δέκα φορές να παίξουν με 50-50 διαιτησία εννιά φορές θα χάσει ο ΠΑΟΚ. Και έτσι προσπαθεί και μέχρι τώρα τα καταφέρνει εξωαγωνιστικά . Ο Μπέργκ έφαγε 4 αγωνιστικές και ο Κρέσπο 1 αγωνιστική για την ίδια ακριβώς φάση. Στο διαιτητικό δικαστήριο(που απέρριψε ασφαλώς την προσφυγή του Παναθηναϊκού για τον Μπέργκ) έδωσε το παρόν και μίλησε με την έδρα , που πήρε την απόφαση ο πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Η ποινή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βγήκε με πολύ γρήγορες διαδικασίες , ενώ για τον τελικό κυπέλλου, που έχει πέσει το ξύλο της αρκούδας και έχουν βγει και μαχαίρια ακόμα περιμένουμε να βγει η απόφαση σήμερα, αύριο και βλέπουμε. Επίσης ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Ολυμπιακός-Πλατανιάς , όπου υπάρχουν καταγγελίες από παίκτες του Πλατανιά για ξυλόδαρμό τους.

Είναι πεντακάθαρο, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει ένα πόλεμο με τον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να τον …διαλύσει. Όχι μόνο με ενέργειες εκτός γηπέδων, αλλά προκαλώντας και με ποσταρίσματα παραγόντων του , που παραπέμπουν σε χούλιγκαν. Ποσταρίσματα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα απασχολούσαν τον εισαγγελέα , εδώ δεν τρέχει κάστανο. Ο ΠΑΟΚ , όμως το κάνει με άγαρμπο τρόπο και αυτό στην πορεία μπορεί να το πληρώσει.

Η ουσία είναι, ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει βαλλόμενος από παντού, όσον αφορά το παρασκήνιο και σε μία χώρα , όπου κυριαρχεί αυτός, που χρησιμοποιεί τα πιο βρώμικα μέσα δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει το ίδιο. Ότι μπορεί το κάνει μέσω δικαστηρίων και εντός γηπέδων. Εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι χωρίς βοήθεια.

Οσον αφορά το θέμα του Μολέδο η απόφασή του τελευταία στιγμή να πει στον Ουζουνίδη , ότι δεν πάει να παίξει στον ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο απλή, όσο φαίνεται. Οι περισσότεροι θα πούν «θέλει να φύγει , έχει να πάρει και μία δόση, που του χρωστάει η ομάδα και σου λέει δεν παίζω». Δεν είναι έτσι, όμως. Δεν μπορεί ένας παίκτης, που με τον Πανιώνιο παίζει με σπασμένη μύτη και τρομερό πάθος τρεις ημέρες μετά να λέει στον προπονητή του , ότι δεν πάει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη… Αν το θέμα του έχει να κάνει με την απόφασή του να φύγει, ποιος ο λόγος να παίξει με τον Πανιώνιο και με σπασμένη μύτη; Κάτι άλλο συμβαίνει και θα το μάθουμε αργά, η γρήγορα….. Ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και η ομάδα αισθάνονται προδομένοι από αυτή την άρνηση του Μολέδο να πάει να παίξει αύριο, όχι σε ένα απλό ματς , αλλά σε έναν πόλεμο , όπως ήθελε και το έκανε ο ΠΑΟΚ.

*Ετσι , όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με τόσες απουσίες , τόσους παίκτες από την ομάδα Νέων είναι απίθανο η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Το θέμα είναι να σταθεί με αξιοπρέπεια η ομάδα και να τα δώσει όλα σε ένα ματς γοήτρου περισσότερο σε μία έδρα-κόλαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.