Φανέλα-έκπληξη ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ

Φανέλα-έκπληξη ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη με μια σπέσιαλ φανέλα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ συνηθίζουν για εμπορικούς λόγους στο τελευταίο ματς της σεζόν να αγωνίζονται με κάποια από τις φανέλες που έχει ετοιμάσει η εταιρία ένδυσης ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Έτσι, είδαμε ομάδες όπως η Μπάγερν και η Λίβερπουλ να πρωωθούν τη νέα τους ποδοσσφαιρική τους εμφάνιση και κάτι αντίστοιχο ετοιμάζεται να κάνει και ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ετοιμάζει μια έκπληξη για τους φίλους του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αγωνιστεί με φανέλα η οποία θα έχει ρετρό στοιχεία και θα είναι μία από τις τέσσερις που θα χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφορίες του gazzetta.gr το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και είναι δεδομέν ότι η φανέλα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα