Ζιντάν: «Αυτοί καλή άμυνα, εμείς καλή επίθεση, αλλά είναι τελικός... »

Ζιντάν: «Αυτοί καλή άμυνα, εμείς καλή επίθεση, αλλά είναι τελικός... »

Ζιντάν: «Αυτοί καλή άμυνα, εμείς καλή επίθεση, αλλά είναι τελικός... »

bet365

Κάθε πρόβλεψη, κάθε τίτλος για φαβορί, κάθε υπολογισμός δυνατών και αδύναμων σημείων, πάνε στα... σκουπίδια σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν, όπως άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ...

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Σάμροκ – Μπρέι, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, καλείται να προκαλέσει πόνο στη Γιουβέντους, από την οποία πέρασε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο, δηλώνει ξεκάθαρα και δίχως ίχνος ενδοιασμού πλέον, πως η «βασίλισσα» είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Σχολιάζοντας τον τελικό του Κάρντιφ και τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει τους «μερένγκες», είχε να πει:

«Η Γιουβέντους έχει καλή άμυνα, εμείς καλή επίθεση, όμως αυτά δεν μετράνε σε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα μιλήσω και δεν αποδέχομαι τα περί φαβορί, αφού οι πιθανότητες πάντα θα είναι 50-50 σε τελικούς. Εμείς προετοιμαζόμαστε με αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση με σεβασμό και επαγγελματισμό όλη τη σεζόν και πλέον φτάσαμε να διεκδικούμε το τρόπαιο. Και οι δύο ομάδες είναι ικανές από τη στιγμή που έφτασαν εδώ και το παν είναι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον τελευταίο μας στόχο.

Εμείς έχουμε καλύτερη επίθεση, εκείνοι καλύτερη άμυνα, όμως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σκέφτομαι απλά πως θα μπορέσουμε να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο.

Δεν θα διαφοροποιήσει κάτι αν η Γιουβέντους παίξει με 2 ή με 3 χαφ, αφού μπορεί να παίξει εξαιρετικά με κάθε τρόπο. Δεν αλλάζουμε την προετοιμασία μας και δεν απαντάω στο ερώτημα αν θα παίξει ο Μπέιλ ή ο Ίσκο. Επίσης δεν χρειάζεται να ρωτήσω τον Μπέιλ αν θέλει και αν περιμένει να παίξει αυτό το ματς. Ξέρω ότι είναι έτοιμος από τη στιγμή που προπονείται μαζί μας.

Είχα πει πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου, όμως θα είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος αν πάρουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ είναι πλέον η ομάδα της καρδιάς μου. Πέρασα καλά στη Γιουβέντους, όμως στη Ρεάλ έχω βρει έναν σύλλογο που ταιριάζουν απόλυτα οι αρχές μου και οι ιδέες μου. Είναι το σπίτι μου. Έχω το DNA της Ρεάλ. Είτε παίζουμε καλά είτε όχι, σημασία έχει να δίνουμε μάχη στο γήπεδο κάθε λεπτό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα