Την Τετάρτη η ανακοίνωση για Βενγκέρ!

Την Τετάρτη η ανακοίνωση για Βενγκέρ!

Την Τετάρτη η ανακοίνωση για Βενγκέρ!

bet365

Θέμα ενός 24ωρου πλέον η κατάληξη των συζητήσεων του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ, με την ανακοίνωση για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους ή το τέλος εποχής να έρχεται την Τετάρτη...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Όπως μετέδωσε το «SkySports», εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η καθοριστική κουβέντα ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να πορεύονται στο ίδιο μονοπάτι ή θα χαράξουν διαφορετικές πορείες από το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από μια 20ετία.

Ο Βενγκέρ, είχε αναφέρει από το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου πως Τετάρτη ή Πέμπτη θα μπορούσε να πει πολλά περισσότερα για το θέμα του μέλλοντός του, όμως, όπως αναφέρει το «SkySports», την Τετάρτη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον λονδρέζικο σύλλογο...

Δημοσιεύματα από τον βρετανικό Τύπο, πάντως, κάνουν λόγο για πρόθεση της Άρσεναλ αλλά και του Αλσατού τεχνικού να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, αν και ο κόουτς θα προσπαθήσει να περιορίσει τις παρεμβάσεις που θα προσπαθήσει η διοίκηση να κάνει στη δουλειά του με την πρόσληψη ανθρώπων για ορισμένους τομείς που μέχρι πρότινος είχε υπό τον έλεγχό του ο Βενγκέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα