Ασαφής για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

Ασαφής για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

Gazzetta team
Ασαφής για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

bet365

Ασαφές προσδιόρισε το τοπίο γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα» εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο 33χρονος μέσος, εκ των αρχηγών και αρχαιότερων στο Καμπ Νόου, με δηλώσεις του ανέφερε πως πριν αποφασίσει αν θα συνεχίσει και μετά το 2018, όταν εκπνέει το υπάρχον συμβόλαιό του, με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, πρέπει να εξετάσει κάποιους παράγοντες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

«Δεν είπα ποτέ πως δεν θα ανανεώσω, όμως πρέπει να σκεφτώ διάφορα πράγματα. Υπάρχουν παράγοντες, προσωπικοί, που επηρεάζουν το πως σκέφτομαι και πρέπει να πάρω μια ειλικρινή και ξεκάθαρη απόφαση. Αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους», ανέφερε ο διεθνής Ισπανός μέσος.

Αναφορικά με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα, ο Ινιέστα ανέφερε: «Δεν ήξερα για την πρόσληψή του μέχρι να ανακοινωθεί. Πιστεύω πως περιστοιχίζεται από ανθρώπους που δουλεύουν πολύ και πως με λίγη τύχη θα πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα