Προς ανανέωση για δυο χρόνια οδεύουν Βενγκέρ-Άρσεναλ!

Προς ανανέωση για δυο χρόνια οδεύουν Βενγκέρ-Άρσεναλ!

Gazzetta team
Προς ανανέωση για δυο χρόνια οδεύουν Βενγκέρ-Άρσεναλ!

bet365

Όπως μεταδίδει το BBC και επιβεβαιώνει ο Guardian, ο Αρσέν Βενγκέρ συναντήθηκε με τον Σταν Κροένκε και φαίνεται να συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλσατού για ακόμη δυο χρόνια!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ (21+).

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, η σχέση του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ έμοιαζε σταθερή. Άλλοτε με αναταράξεις και αμφισβήτηση, άλλοτε δίχως «φουρτούνες», ο Αλσατός τεχνικός έμοιαζε δεδομένο πως αποτελεί «σταθερά» για τους Λονδρέζους.

Η σεζόν που μόλις πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε έμοιαζε να δοκιμάζει σκληρά τη σχέση αυτή, καθώς σημαδεύτηκε με την αποτυχία των «κανονιέρηδων» να τερματίσουν στην 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2017-18, για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 1997-98.

Η κατάκτηση όμως του Κυπέλλου Αγγλίας στον τελικό με την Τσέλσι, του 7ου για τον Βενγκέρ και 13ου για την Άρσεναλ, φαίνεται πως έπεισε τους ιδιοκτήτες των Λονδρέζων να μην άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, παρά τις εκτεταμένες, περισσότερες από ποτέ, διαμαρτυρίες των οπαδών τους πως είχε έρθει η ώρα για τον χωρισμό μετά από 21 χρόνια.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο Βενγκέρ συναντήθηκε με το «αφεντικό» της ομάδας τη Δευτέρα (29/5) κι εκεί συμφώνησαν σε αλλαγές στο επιτελείο και την οργάνωση του συλλόγου, κάτι που προωθεί εδώ και καιρό ο εκτελεστικός διευθυντής, Ιβάν Γκαζίδης, όχι όμως και σε ζητήματα τακτικής και διοίκησης του ποδοσφαιρικού τομέα.

Ο Guardian επικαλείται πηγές που βεβαιώνουν πως η συνάντηση είχε τόσο καθοριστικά αποτελέσματα, ώστε στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (31/5) θα επιβεβαιωθεί το νέο, διετές συμβόλαιο του Αλσατού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα