100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές η Άρσεναλ

100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές η Άρσεναλ

Gazzetta team
100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές η Άρσεναλ

bet365

Το Κύπελλο Αγγλίας έδωσε γλυκιά «γεύση» στη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τους «κανονιέρηδες», αλλά οι μεγάλες αλλαγές δεν φαίνεται πως θα ματαιωθούν.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Η χρονιά έκλεισε για τους Λονδρέζους δίχως το πρωτάθλημα και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έστω και στο φινάλε, η κούπα του FA Cup έφτασε στο Emirates και μετρίασε τη γκρίνια και τις μίζερες εντυπώσεις που προκάλεσε η μέτρια εικόνα της Άρσεναλ τους προηγούμενους μήνες.

Αν παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως λέγεται από τα αγγλικά ΜΜΕ, θα έχει στη διάθεσή του 100 εκατ. ευρώ για την επιβεβλημένη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αν και πολλά θα εξαρτηθούν και από το τί μέλλει γενέσθαι με τον Αλέξις Σάντσες και τον Μεζούτ Οζίλ. Έτσι, πολλά ονόματα ακούγονται για διάφορες θέσεις.

- Μπελότι, ο «εκλεκτός» για... κανονιέρης

Πρώτος στόχος, σύμφωνα με τη Sun, είναι ο Αντρέα Μπελότι της Τορίνο, που κρίνεται ως ο ιδανικός να βελτιώσει την επιθετική γραμμή της Άρσεναλ, μετά τη φανταστική σεζόν στη Serie A (28 γκολ σε 38 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Για τον 23χρονο Ιταλό ενδιαφέρεται επίσης η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Νησί αναμένεται «μάχη» για τα «μάτια» του.

- Αζάρ ο... νεότερος

Στα άκρα, η Άρσεναλ θέλει να βάλει ποιότητα και φαντασία, κοιτάζονταςτον Τοργκάν Αζάρ, νεαρό αδελφό του άσου της Τσέλσι, Εντέν. Ο Βέλγος διεθνής ολοκλήρωσε μια μεστή σεζόν με τη Γκλάντμπαχ, με 11 γκολ και 7 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η αξία του κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 18 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τις φήμες, που δεν αξιολογούνται ως ειδήσεις κάποιου εκπεφρασμένου ενδιαφέροντος από πλευράς Άρσεναλ, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα την έχουν συνδέσει με τον Κρις Σμόλινγκ, του οποίου μέγας θαυμαστής είναι ο Βενγκέρ, τον Χουλκ, καθώς τον Ριάντ Μαχρέζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα