ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ζητούν τις οριστικές αποφάσεις από τη Δικαιοσύνη

Gazzetta team
ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ζητούν τις οριστικές αποφάσεις από τη Δικαιοσύνη

bet365

Επείγει για τις διοργανώτριες ποδοσφαιρικές αρχές η έκδοση των εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων, ώστε να συνταχθεί η λίστα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στις διοργανώσεις της UEFA.

«Θολό» παραμένει το τοπίο σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη τη σεζόν 2017-18, με τις δικαστικές αποφάσεις που αναμένονται να επηρεάζουν το ευρωπαϊκό μέλλον των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου.

Έτσι, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ζήτησαν από τα Πειθαρχικά Όργανα την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση οριστικών αποφάσεων, αναφορικά με τις ποινές, που αναμένεται να υποστούν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως επίσης και αυτή του Παναθηναϊκού, που έχει υποβάλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά» στη Λεωφόρο.

Η Ομοσπονδία οφείλει να δηλώσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον γύρο από τον οποίο θα εκκινήσουν -βάσει της βαθμολογικής τους θέσης- μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα