«Τελικός ταλαιπωρίας; Θα το δούμε στις... 4 Ιουνίου»

Gazzetta team
«Τελικός ταλαιπωρίας; Θα το δούμε στις... 4 Ιουνίου»

bet365

Το πρωί της Δευτέρας η Marca έριξε... βέλη στους Ουαλούς τονίζοντας πως ένα ονειρικό ραντεβού μπορεί να μετατραπεί σε... τελικό ταλαιπωρίας!

«Μια πόλη 325.000 κατοίκων δεν θα έχει αρκετές πτήσεις για να φιλοξενήσει το πλήθος των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν. Το μέγεθος του αερολιμένα του Κάρντιφ καθιστά δύσκολο αυτό το στόχο. Επιπλέον, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ένας τόπος διαμονής με λογικές τιμές, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Μπορεί να αποδειχθεί τελικός ταλαιπωρίας» τόνισε η Marca. Ωστόσο, οι Ουαλοί πέρασαν στην αντεπίθεση και ο Αλαν Χάμερ διευθυντής του προγράμματος για τον τελικό του 2017 σχολίασε: «Δικαστής μας θα είναι η... 4η Ιουνίου. Θα τα πούμε μετά τον τελικό, όχι πριν. Αν υπάρχει δικαιολογημένη κριτική, τότε θα το δεχθούμε, αλλά είμαι σίγουρος πως ο προγραμματισμός των δυο ετών θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα»

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα