Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ 0-1

Gazzetta team
Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ 0-1

bet365

Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε και στο δεύτερο μπαράζ την Μπράουνσβαϊγκ (1-0) με γκολ του Βιεϊρίνια και εξασφάλισε την παραμονή στην Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ είχε κάνει τη μισή δουλειά, όταν κέρδισε με 1-0 την Μπράουνσβαϊγκ, όμως η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μέρος του επαναληπτικού αυτό το προβάδισμα δεν έλεγε και πολλά. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι Λύκοι είχαν ανούσια κατοχή, όμως βρήκαν το γκολ στην επανάληψη, όταν η μπάλα κατέληξε στον Βιεϊρίνια στο 49’ και εκείνος με ξερό σουτ πέτυχε το πρώτο του στο πρωτάθλημα μετά τον Νοέμβριο του 2015 για το 0-1! Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να συνέλθουν από το σοκ, οι παίκτες του Γιόνκερ είχαν τον έλεγχο, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ, όμως στο τέλος δεν το πλήρωσαν, με την Μπράουνσβαϊγκ να τελειώνει το ματς με 10 παίκτες (δεύτερη κίτρινη στον Ζάουερ στο 82’) και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα