Τελειώνει ο Τούχελ, «όχι» από Νάγκελσμαν

Gazzetta team
Τελειώνει ο Τούχελ, «όχι» από Νάγκελσμαν

bet365

Η συνεργασία της Ντόρτμουντ με τον Τόμας Τούχελ φτάνει στο τέλος της, με τον Νάγκελσμαν προς το παρόν να απορρίπτει τους Βεστφαλούς, που πηγαίνουν για τον Φαβρ.

Σύμφωνα με την WAZ μόνο το τυπικό απομένει για το τέλος της συνεργασίας της Ντόρτμουντ με τον Τόμας Τούχελ. Οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με τον Γερμανό τεχνικό να λαμβάνει κάτι λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, οι Βεστφαλοί προσέγγισαν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όμως ο τεχνικός της Χόφενχαϊμ τους είπε προς το παρόν «όχι», καθώς θέλει να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στους μπλε. Έτσι, επόμενος στη λίστα είναι ο Λουσιέν Φαβρ, που φαντάζει ως φαβορί. Το θέμα είναι ότι η Νις δεν θέλει να τον αφήσει (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) και η Μπορούσια θα πρέπει να πληρώσει στους νισουά και η λύση αναμένεται να αποδειχθεί ακριβή. Στη λίστα υπάρχουν ακόμη οι Πέτερ Στέγκερ της Κολωνίας και Πέτερ Μποσζ του Άγιαξ, αν τα εμπόδια στην περίπτωση του Φαβρ αποδειχθούν ανυπέρβλητα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα