Πάει Αμερική και καταστρώνει το πλάνο του

Πάει Αμερική και καταστρώνει το πλάνο του

Πάει Αμερική και καταστρώνει το πλάνο του

bet365

Ανεξαρτήτων των όποιων εξελίξεων (θετικών ή αρνητικών) υπάρξει επί του ενδεχομένου κατάθεσης ενδιαφέροντος από την πλευρά του Παντελή Μπούμπουρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει την επόμενη μέρα του Άρη και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μέσα στο επόμενο 48ώρο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικούς λόγους. Αν το συγκεκριμένο ταξίδι έχει σχέση με τον Άρη και με την ξεκάθαρη πρόθεσή του να βρει υποστηρικτές στην προσπάθεια που καταβάλλει στους Θεσσαλονικείς είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στο μυαλό του κ. Καρυπίδη βρίσκεται η πρώτη μέρα κι έχει ιεραρχήσει τις κινήσεις που απαιτείται να κάνει. Με πρώτη την εξόφληση της φετινής χρήσης, δηλαδή την αποπληρωμή του συνόλου των οφειλών απέναντι στους παίκτες ούτως ώστε να τρέξει και η διαδικασία επανεκκίνησης. Προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι διαπιστωμένο πλέον ότι έχει σκοπό να προχωρήσει σε προσθήκες ανθρώπων σε νευραλγικές θέσεις. Ήδη έχει επιλέξει τον Παύλο Μυροφορίδη για τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, του κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας και περιμένει την απόφασή του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σε ότι αφορά τον Νίκο Κωστένογλου, είναι σαφές ότι το ζήτημα παραμονής του θα τεθεί επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή με την επιστροφή του κ. Καρυπίδη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο παραμονής του έμπειρου τεχνικού συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Κι εφόσον μάλιστα αποδεχθεί ο κ. Μυροφορίδης την πρόταση που έχει δεχθεί, είναι εξίσου προφανές ότι αυτός θα επιλέξει τον επόμενο προπονητή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα