Παραμένει σε αναμονή για Ολυμπιακό ο Κρίστιανσεν

Παραμένει σε αναμονή για Ολυμπιακό ο Κρίστιανσεν

Παραμένει σε αναμονή για Ολυμπιακό ο Κρίστιανσεν

bet365

Ο Τόμας Κρίστιανσεν γύρισε το βράδυ της Κυριακής στην Κύπρο και τηρεί ακόμα στάση αναμονής για το μέλλον του και για Ολυμπιακό. Η προοπτική της Ισπανίας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ (21+).

Ο Δανός τεχνικός επέστρεψε στην Κύπρο και ενώ ως γνωστόν και όπως σας έχουμε μεταφέρει έχουν προηγηθεί επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού. Όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr ήταν στην χώρα μας και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και είδε τα ματς των πλέι οφ. Ο Κρίστιανσεν είναι μία περίπτωση προπονητή που συνεχίζει να είναι στο plan B για τον πρωταθλητή Ελλάδας αλλά έχει ακόμα τις πιθανότητές του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο plan B βέβαια παραμένουν αρκετά ψηλά και οι Λουτσέσκου και Λεμονής.

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι φέτος το καλοκαίρι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει απασχολήσει τους ερυθρόλευκους ή που έχουν καταπιαστεί μαζί του. Στην παρούσα φάση ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα μείνει για λίγες ημέρες στην Κύπρο και μετά - εάν δεν του προκύψει κάτι τελικό ή έστω ακόμα πιο προχωρημένο από τον Ολυμπιακό - θα γυρίσει Ισπανία για να ψαχτεί εκεί για ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντως την Δευτέρα ξεκαθάρισε πως θα έχει άμεσα τα νεότερα για το θέμα του προπονητή. Πιθανώς το αργότερο έως την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα