«Είναι για γέλια το πρωτάθλημα»

«Είναι για γέλια το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
«Είναι για γέλια το πρωτάθλημα»

bet365

Ως πρωτάθλημα παρωδία χαρακτήρισε τη φετινή Football League ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο μέσος της Καλλιθέας , φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑσπορ, όπου τόνισε πως η ευθύνη για τον υποβιβασμό της ομάδας βαράινει όλους τους παίκτες. Ταυτόχρονα ανέφερε πως δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος «Ελ Πάσο», σε περίπτωση που η Καλλιθέα οδηγηθεί στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη χωρίς… αντίκρισμα στην Ελευσίνα:«Κάναμε μια σημαντική νίκη χθες, αλλά δυστυχώς χωρίς για αντίκρισμα για εμάς, γιατί κακά τα ψέματα, ξέρουμε κι εμείς ότι πολύ δύσκολα θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτό είναι μόνο εξωαγωνιστικός, αν γίνει μια αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα όπως ακούγεται ή κάποιες ομάδες που έχουν προβλήματα οικονομικά, να πέσουν».

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Όπως για όλες τις ομάδες, έτσι και για την Καλλιθέα, υπήρχαν πολλά προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές κοιτάμε όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο να τα ξεχνάμε αυτά τα πράγματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και ζούμε από το ποδόσφαιρο και επηρεαζόμαστε».

Από πού αντλούν κουράγιο για αυτές τις καταστάσεις: «Στην ομάδα φέτος είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια. Με τα παιδιά ήμασταν πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι από τα σημαντικά κομμάτια που μας κράτησαν δεμένους σαν ομάδα και δεν έγιναν πράγματα, όπως με τους παίκτες της Σπάρτης».

Για τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στον υποβιβασμό: «Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να μιλήσω για τα λάθη. Σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί εμείς παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να ξεχνάμε ότι είμαστε απλήρωτοι. Έχουμε κάνει κι εμείς τα λάθη μας. Και η διοίκηση είχε δυσκολίες και όλοι μαζί φέραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το δικό του μέλλον: «Θα μιλήσω ξεκάθαρα. Αν η ομάδα πέσει στη Γ’ Εθνική και είναι οριστικό, εγώ πολύ δύσκολα θα συνεχίσω στην Καλλιθέα. Θέλω να είμαι σε υψηλό επίπεδο, είμαι σε καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση από κάθε ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα παρωδία. Είναι για γέλια. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πρωτάθλημα. Είναι από τα χειρότερα στην Ευρώπη. Και σαν Ελλάδα δεν υπάρχουμε. Γιατί αν βλέπουμε αυτά που γίνονται στη Super League, όπου όλα τα ματς είναι τηλεοπτικά, φανταστείτε τι γίνεται στη Football League και τι γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Χθες είδαμε κάτι αποτελέσματα αγγλικά, 5-4, 6-1, που δεν υπάρχουν πουθενά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα