Νέο τσεκάρισμα από Πλατανιά σε Ουγγαρία και Ισπανία

Gazzetta team
Νέο τσεκάρισμα από Πλατανιά σε Ουγγαρία και Ισπανία

bet365

Ο Νίκος Μαναρώλης, συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, είδε το περασμένο Σαββατοκύριακο για λογαριασμό του Πλατανιά ματς σε Ουγγαρία και Ισπανία κυρίως για στόπερ και μεσοεπιθετικούς.
Ο Νίκος Μαναρώλης παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο αγώνες σε Ουγγαρία και Ισπανία. Στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού του τσέκαρε δύο κεντρικούς αμυντικούς που ενδιαφέρουν την ομάδα του Πλατανιά και στο δεύτερο σκέλος, μεσοεπιθετικούς. Θα βρίσκεται στα Χανιά την Τρίτη το μεσημέρι. Οσον αφορά στο θέμα του γκολκίπερ, υπάρχει ενδιαφέρον για λύση από το εξωτερικό, αλλά ακόμα είναι στο διερευνητικό στάδιο.
Για την ακρίβεια για κίπερ πέραν των περιπτώσεων των Χουάντερσον και Καντιμοίρη από Ελλάδα έχουν προταθεί ένας Γάλλος και ένας Ισπανός. Από την Πολωνία επίσης έχει προταθεί ένας Πολωνός στράικερ με καλή χρονιά σε ομάδα που είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και από Κροατία υπάρχει συγκεκριμένη περίπτωση αμυντικού χαφ. Από την Ουγγαρία κυρίως δύο στόπερ και από Ισπανία ένα δεκάρι και ένας δεξιός εξτρέμ. Τέλος στις 27 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και περίπου 10 ημέρες μετά θα μεταβεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας για την συνέχεια της προετοιμασίας και για φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα