Στο στόχαστρο της Κέρκυρας ο Σιώπης

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας ο Σιώπης

bet365

Την περίπτωση του Δημήτρη Σιώπη εξετάζει η Κέρκυρα, που μετά την δεδομένη συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αρχίζει και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Η ώρα των μεταγραφών πλησιάζει στην Κέρκυρα. Μετά την συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, οι άνθρωποι της ομάδας αρχίζουν, σε συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό, τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ήδη υπάρχει μια λίστα με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αρέσουν στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες μία εξ αυτών είναι αυτή του Δημήτρη Σιώπη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πρόκειται για τον αδερφό του άσου του Πανιωνίου, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με την φανέλα της Σπάρτης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ μέχρι τώρα έπαιξε σε 24 αγώνες (σημείωσε και 2 τέρματα) με τους Σπαρτιάτες και δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε άλλο, καθώς τον τελευταίο καιρό απέχει από τις προπονήσεις, μετά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Σπάρτης.

Η περίπτωσή του, λοιπόν, αρέσει πολύ στην ομάδα του Ιονίου. Φαίνεται να είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει και με δεδομένο πως στην Κέρκυρα αναζητούν νεαρούς Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον αυτό να προχωρήσει και πιο ουσιαστικά. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την συνάντηση που θα υπάρξει με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος που θα δώσει και το τελικό «ok» για οποιαδήποτε περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα