Ο Καλογερόπουλος στη Τούμπα, ο Μάνταλος στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Ο Καλογερόπουλος στη Τούμπα, ο Μάνταλος στη Νέα Σμύρνη

bet365

Έγιναν γνωστοί οι τελευταίοι ορισμοί για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Στη Τούμπα και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Καλογερόπουλος ενώ στη Νέα Σμύρνη και στο Πανιώνιος-ΑΕΚ ο Μάνταλος.

Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την Τετάρτη και σήμερα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και του Πανιωνίου με την ΑΕΚ. Στο ντέρμπι της Τούμπας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έχοντας βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Χασάν Κούλα με τον Αθανάσιο Τζήλο να είναι ο τέταρτος.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος με πρώτο βοηθό τον Κυριπάκο Μερκενίδη, δεύτρο τον Βασίλειο Νικολακάκη και 4ο τον Άγγελο Ευαγγέλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα