«Η πόλη της Λαμίας ζει για την ομάδα»

Gazzetta team
«Η πόλη της Λαμίας ζει για την ομάδα»

bet365

Ο Βασιλόγιαννης στάθηκε στην στήριξη που παρείχε στην ομάδα ο φίλαθλος κόσμος της πόλης, κατά την διάρκεια της σεζόν
Στον παράγοντα έδρα... πίστωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, μεγάλο μέρος της φετινής πορείας της Λαμίας που την οδήγησε στην άνοδο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την επίτευξη της ανόδου:
«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ένα καταπληκτικό γεγονός για εμάς. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το ξεκίνημα και η πορεία μας στον πρώτο γύρο. Μαζέψαμε πολλούς βαθμούς που μας επέτρεψαν να κάνουμε διαχείριση στο δεύτερο γύρο και να εξασφαλίσουμε την άνοδο με άνεση. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ιστορικές ομάδες που έχουν βαριές φανέλες. Εμείς μπορέσαμε και κρατηθήκαμε ψηλά στις πρώτες δύο θέσεις και τελικά να πήραμε δίκαια την άνοδο».
Για το πώς πανηγύρισαν στην πόλη την επιτυχία της ανόδου:
«Η πόλη ζει και αναπνέει για την ομάδα. Ο κόσμος αγαπάει την Λαμία και στηρίζει με την παρουσία του ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Νιώθουν υπερηφάνεια για αυτό που έχουμε καταφέρει. Η έδρα μας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στους πόντους που συγκεντρώσαμε και στο να κρατήσουμε το αήττητο».
Για το αν θεωρεί πως ευνοήθηκε η Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα:
«Πολλές ομάδες μπορεί να τύχει να ευνοηθούν ή να αδικηθούν. Και για εμάς ισχύει το ίδιο. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και συμβαίνουν αυτά. Θεωρώ πως τον κύριο λόγο παίζει η τελική βαθμολογία».
Για την περιβόητη φάση με το οφσάιντ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Στο παρελθόν έχουν γίνει λάθη ακόμα και σε τελικούς. Ήταν ένα λάθος και αυτό, όμως το παιχνίδι είχε πολύ χρόνο ακόμα. Οι τελικές που είχαμε ήταν αρκετές. Η ομάδα μου είχε ευκαιρίες να βάλει κι άλλα γκολ και θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια».
Για την υπόθεση Ντουρμισάι:
«Είναι κάτι που δεν έχει βάση. Το παιδί έχει ελληνική ταυτότητα οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με αυτό. Σίγουρα μας επηρέασε και μας αποπροσανατόλισε, όμως εμείς κοιτάξαμε να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεφύγει στη βαθμολογία και νομίζω πως το πετύχαμε».
Για το αν θα συνεχίσει στη Λαμία και την επόμενη περίοδο:
«Είναι νωρίς να μιλάμε για του χρόνου. Να κοιτάξουμε τις δύο αγωνιστικές που μένουν να κλείσουμε θετικά τη σεζόν και από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα