Χιμένεθ: «Όλοι μαζί για την καλύτερη ΑΕΚ της νέας σεζόν» (vid)

Χιμένεθ: «Όλοι μαζί για την καλύτερη ΑΕΚ της νέας σεζόν» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Όλοι μαζί για την καλύτερη ΑΕΚ της νέας σεζόν» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το νικηφόρο ματς της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν τονίζοντας ότι θα πρέπει να δουλέψουν όλοι μαζί για μια καλύτερη ομάδα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ TV λίγο μετά τη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Δήλωσε ότι οι δύο αγώνες με τον συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν οι καλύτεροι της ομάδας του ως τώρα στα play-offs, αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του σε ένα «βάρβαρο» πρόγραμμα με αγώνες ανά 72 ώρες, ζήτησε την ίδια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του και στο φινάλε στη Νέα Σμύρνη και στο τέλος ρωτήθηκε για το πόσο μεγάλο κίνητρο είναι για τον ίδιο να βάλει τη σφραγίδα του στη νέα ΑΕΚ δουλεύοντας με την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. «Οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ» απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα