Τέρι: «Ξανά στο Γουέμπλεϊ ως προπονητής»

Τέρι: «Ξανά στο Γουέμπλεϊ ως προπονητής»

Τέρι: «Ξανά στο Γουέμπλεϊ ως προπονητής»

bet365

Αν και η τελευταία του παρουσία ως ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο γήπεδο συνδυάστηκε με ήττα και δίχως συμμετοχή, ο Τζον Τέρι τόνισε πως θα επιδιώξει να επιστρέψει στο «στολίδι» του Λονδίνου ως προπονητής μεγάλης ομάδας για να διεκδικήσει τρόπαια!

Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, ώρα 17:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο ηγέτης των «μπλε» δεν αγωνίστηκε στον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την Άρσεναλ με σκορ 2-1.

Παρά την πίκρα του, αυτό που σκεφτόταν ήταν πως θέλει να βρεθεί ξανά σε αυτό το γήπεδο και να είναι ο άνθρωπος που από την άκρη του πάγκου θα καθοδηγήσει ένα καλοδουλεμένο σύλλογο στην επιτυχία.

«Ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκα στο Γουέμπλεϊ ως ποδοσφαιριστής, αλλά μακάρι μια μέρα να επιστρέψω ως προπονητής σε αυτό το γήπεδο. Είναι φιλοδοξία μου αυτή και θέλω να την εκπληρώσω. Θέλω να γίνω προπονητής. Θα το επιδιώξω ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρω για την επόμενη μέρα της καριέρας μου αυτή τη στιγμή. Έχω μάθει πολλά και θα είναι κρίμα να μην τα εξασκήσω και να τα εφαρμόσω στην επόμενη γενιά» ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα