Σε Αζάρ και Καντέ τα βραβεία της Τσέλσι

Σε Αζάρ και Καντέ τα βραβεία της Τσέλσι

Σε Αζάρ και Καντέ τα βραβεία της Τσέλσι

bet365

Δύο πρωταγωνιστές είχε η ετήσια εκδήλωση της απονομής των βραβείων της χρονιάς για την Τσέλσι, με τους Αζάρ και Καντέ ν' αναδεικνύονται κορυφαίοι.

Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, ώρα 17:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν από την χορηγό εταιρεία των «μπλε», Γιοκοχάμα, ενώ, ήταν εκείνος που βραβεύτηκε και για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής περιόδου, με το σλάλομ και το έξυπνο τελείωμα στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Ενγκολό Καντέ, που πανηγύρισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά την κατάκτηση του τίτλου με διαφορετική ομάδα μετά από την ιστορία που έγραψε με τη Λέστερ, αναδείχθηκε κορυφαίος από τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι.

«Περνάμε τόσο χρόνο μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί, οπότε το να σε προτιμούν οι συμπαίκτες σου και να σε επιλέγουν για κορυφαίο της σεζόν, σημαίνει πολλά. Ήμασταν άτυχοι στον τελικό του Κυπέλλου όμως γενικότερα κάναμε μια καλή σεζόν» ήταν τα λόγια του Γάλλου χαφ.

Από την πλευρά του, ο Αζάρ είχε να πει για το γκολ που αναδείχθηκε το καλύτερο της χρονιάς: «Συνήθως δεν βλέπω τα γκολ μου μετά το παιχνίδι, όμως αυτό με την Άρσεναλ το έβλεπα κάθε μέρα για μια εβδομάδα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα