Μπακάκης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού»

Μπακάκης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη στη Nova:

«Όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα πρώτα αμυντικά και μετά επιθετικά. Όταν μου δίνετε η ευκαιρία να ανέβω και να βοηθήσω την ομάδα επιθετικά το κάνω. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το αν τον βοήθησε η σημερινή τακτική της ΑΕΚ: «Εννοείται. Δώσαμε βάρος στο κέντρο. Ο Μάνταλος έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και περισσότερο παίξαμε από τα άκρα. Όταν αυτό γίνεται είναι πιο εύκολο και για εμένα».

Για το αν αγχώθηκαν: «Όταν είναι έτσι το παιχνίδι είναι φυσιολογικό να έχουμε άγχος. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι και έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τη δική του απόδοση: «Πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαι καλύτερος. Όσο περνούν τα χρόνια, ωριμάζω και είμαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ σίγουρα θα είμαι καλύτερος. Θα δίνω πάντα το 100%. Ελπίζω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν μπορεί ο Χιμένεθ να τον βοηθήσει να βελτιωθεί κι άλλο: «Πάντα όταν ένας προπονητής πιστεύει σε έναν ποδοσφαιριστή τον βοηθάει πολύ. Με έβαλε σε δύο ματς, ανταποκρίθηκα πολύ καλά και ελπίζω να με πιστέψει και στη συνέχεια για να κερδίσω τη θέση του βασικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα