Μπακασέτας: «Τα πάντα για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή»

Μπακασέτας: «Τα πάντα για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Τα πάντα για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ και δηλώνει ότι θα δώσει τα πάντα ώστε η ομάδα του να ανέβει στην κορυφή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ (21+).

Οι δηλώσεις του MVP Τάσου Μπακασέτα στη Nova:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν όλα κατά μας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είχαμε παίξει καλό ποδόσφαιρο στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε πει όμως ότι ήταν τελικός για εμάς και έπρεπε να τον κερδίσουμε. Αυτό κάναμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι και πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Από την κόλαση πας στον παράδεισο. Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία, μετά έβαλα το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι οι τρεις βαθμοί».

Για τις πολλές αλλαγές θέσης στο γήπεδο: «Αυτό το κομμάτι με έχει κουράσει πολύ. Κι εμένα και τον προπονητή. Αυτή είναι η απόφαση του προπονητή γιατί γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μου και ποια είναι η θέση μου. Εγώ προσπαθώ να βελτιωθώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο λόγω αλλαγής θέσης αλλά δίνω σε όλα τα παιχνίδια το 100%».

Για την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ: «Ούτε εγώ, αλλά ούτε κάποιος στο κλαμπ είναι ικανοποιημένος. Δεν έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό. Ήμουν και άτυχος με τον τραυματισμό μου γιατί έμεινα δύο μήνες έξω. Αυτό που έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου είναι να μην σταματάω ποτέ. Να προσπαθώ και να δουλεύω. Η δικαίωση θα έρθει. Θα είμαι καλύτερος τη νέα σεζόν. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Θέλω να επικεντρωθώ στην ομάδα, είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της. Το ήθελα πολύ και το πέτυχα το καλοκαίρι. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και θα κάνω τα πάντα για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή».

Για τις αλλαγές των προπονητών: «Όταν αλλάζεις τρεις προπονητές δεν είναι και το καλύτερο πράγματα όχι μόνο για τον ποδοσφαιριστή αλλά για όλους. Κάθε προπονητής έχει άλλη φιλοσοφία και η αλλαγή επηρεάζει. Δεν ψάχνουμε όμως δικαιολογίες. Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι το καλό της ομάδας γιατί μέσα από την ομάδα θα φανούμε όλοι οι παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα