Απάντηση Κυριάκου στα περί επανάληψης του αγώνα (pic)

Gazzetta team
Απάντηση Κυριάκου στα περί επανάληψης του αγώνα (pic)

bet365

Η τοποθέτηση-απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, στις θέσεις της ΑΕΚ περί αιτήματος του ΠΑΟΚ για επανάληψη του αγώνα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ (21+).

Πιο αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Όταν θα καταγγέλουμε "κλοπές" και "στησίματα" θα ζητάμε επαναλήψεις αγώνων ή θα αναλαμβάνουμε το κόστος της αντίδρασής μας όπως πέρυσι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια σήμερα όπως και ο ΠΑΟΚ στον τελικό ήταν καλύτερος αλλά και "κατηγορούμενος" για ένα λάθος που δεν θεωρήθηκε ανθρώπινο.

Αυτοί λοιπόν που διαχωρίζουν τα λάθη σε ανθρώπινα ή σε κλοπές ανάλογα με το ποιόν ευνοούν ας κάνουν τις κρίσεις τους.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος και καθαρός αντίπαλος μεγάλων στόχων και στο μέλλον ελπίζω να κοντραριστούμε αρκετά.

Εμείς δεν υπονοούμε ότι ο Θάνος ενήργησε καθ´ υπόδειξη, όπως υπονόησαν οι αντιδράσεις εν θερμώ της ΑΕΚ μετά τον τελικό.

Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ που -σημειωτέον- πρόσφεραν μια άψογη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι από σεβασμό σε εκείνους κρατήσαμε πολύ αμυντική στάση στις κατηγορίες για τον τελικό που προήλθαν και από τη δική τους αντίδραση, την οποία και δικαιολογήσαμε εξαιτίας της πίκρας του αποτελέσματος.

Δεν σημαίνει ότι θα υπομένουμε εσαεί να ακούμε αναπάντητα "δράκους" για τις διαιτησίες του ΠΑΟΚ. Θα παλεύουμε πάντα για το 50-50, τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά και την ισονομία σε διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη.

Η στιγμή δίνει εντυπώσεις, ο χρόνος δίνει απαντήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα