«Ας υποβάλλει ο ΠΑΟΚ αίτημα να ξαναγίνει το ματς!»

«Ας υποβάλλει ο ΠΑΟΚ αίτημα να ξαναγίνει το ματς!»

bet365

Η ΑΕΚ δεν άφησε ασχολίαστες τις διαρροές του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν αναζήτησε ποτέ άλλοθι και... απαντώντας στους «ασπρόμαυρους» με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν εκείνοι μετά τον τελικό Κυπέλλου!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Μετά τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προτείνει στην ΑΕΚ να ζητήσει επανάληψη του τελικού. Ως απάντηση τα όσα διέρρεαν κύκλοι του ΠΑΟΚ μετά το 1-0 του ΟΑΚΑ, η Ένωση ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει την παραμικρή σκιά και προέτρεψε τον «δικέφαλο του βορρά» να ζητήσει επανάληψη!

«Επειδή εμείς αστείες δικαιολογίες και ανύπαρκτα άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ και στις νίκες μας δεν θέλουμε την παραμικρή σκιά, αν ο ΠΑΟΚ πιστεύει πραγματικά ότι αδικήθηκε απόψε, προτείνουμε να υποβάλλει αίτημα να ξαναγίνει το ματς και εμείς θα το αποδεχθούμε», έλεγαν χαρακτηριστικά στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα